HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

Maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad voor heel België tot 19 april 2020 vermoedelijk tot 18 mei 2020:

 

Welke fysieke activiteiten zijn toegestaan ?

 

Fysieke activiteiten zijn toegestaan op voorwaarde dat ze worden uitgeoefend:

  • in open lucht;
  • zonder fysieke contacten;
  • alleen of in het gezelschap van personen die onder hetzelfde dak wonen, daarmee worden ook bedoeld leefgroepen en hun begeleider uit jeugdvoorzieningen die onder hetzelfde dak verblijven en/of in het gezelschap van maximum twee dezelfde andere personen mits inachtneming van de social distancing maatregelen (afstand van 1,5 meter).
  • Activiteiten in het kader van jeugdbewegingen, sportwedstrijden, sportieve en recreatieve kampen, groepsactiviteiten (groepsfietstochten, groepswandelingen,...), gocarts voor één of meerdere personen,privé paardrijlessen, brandingsporten (surfen,....), speelpleinen (in- en outdoor), .... zijn geannuleerd.
  • Krijgen topsporters uitzonderlijke toegang tot sportfaciliteiten? Ja, indien ze een topsportstatuut hebben en ze de training enkel doen individueel of samen met maximum 2 andere personen. Groepstrainingen zijn verboden. 
De noodzakelijke infrastructuren voor de uitoefening van de sporten in open lucht die geen fysieke contacten impliceren mogen openen met uitzondering van kleedkamers, douches en cafetaria’s. Toiletten en drankautomaten kunnen wel gebruikt worden. Onder infrastructuur verstaan we de clubs en de sportterreinen. Het verhuur of verkoop van materiaal wordt niet toegestaan.
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen?
Raadpleeg de beschikbare informatie op de website van de bevoegde overheden. Surf naar onze sociale mediakanalen, stuur ons een bericht of bel ons op 0800 14 689

 

VZW SAIGEN SCHORT AL HAAR TRAINING OP VANAF 12 MAART
2020 EN DIT ZEKER TOT EN MET 18/05/2020!
MEDEDELINGEN

 

WEGENS DE CORANA VIRUS EN DE OVERHEIDSMAATREGELEN ZIJN ALLE AFDELINGEN GESLOTEN VOOR DE PERIODE VAN 13/03 TOT EN MET 18/05/2020.

 

Geen Training in de volgende vakanties: 

Grote vakantie maand juli : van woensdag 1/07/2020 tot en met vrijdag 31/07/2020

Grote vakantie maand augustus : Enkel woensdag en vrijdag training in Sint-Niklaas en Beveren

Enkel woensdag training in Brecht

Activiteiten reeds gepland:

BBQ en stage wedstrijddiscipline VJJFvzw/ Jeugd commissie vzw Saigen: Zondag 31 mei 2020. 

Tweede examens voor een hogere kyugraad: Zondag 17 mei 2020 te Sint-Niklaas tussen 9h en 13h zal vermoedelijk worden uitgesteld, wij wachten hier het advies van TC vzw Saigen af.

Voor de competitieploeg de wedstrijden die gecanceld zijn:

         Open Noord-Hollandse jiujitsu van zondag 29 maart geannuleerd

         Europacup Medemblik Nederland Zaterdag, 4 april geannuleerd

Derde examens voor een  kyugraad: Zondag 21 juni 2020 te Brecht tussen 9h en 13h.

Laatste training voor de vakantie Beveren 27 juni en in Sint-Niklaas 30 juni deze datums kunnen nog veranderen , hangt af van wanneer de sporthallen sluiten.

2de sportkamp van Vzw.Saigen: Weekend Vrijdag 28 augustus t.e.m. zondag 30 augustus 2020 in het JC Prosperpolder , verdere info volgt nog.

Sponsors

© 2019, website powered by Twizzit.com